سایت انجمن دانش آموزی سمپاد

نسخه‌ي كامل: ترس=fear
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
شما از جي مي ترسين اصلا از جيزي مي ترسين يا نه؟
من فقط از خدا و مرگ می ترسم!
من از اين كه رو بلندي وايسم مي ترسم ولي از اين كه ازش ببرم خوشم مي اد
من از همه ی جونور ها می ترسم ولی....
از آدم ها بیشتر از هر چیزی می ترسم!!!
من از کوسه می ترسم
سوكس (سوسك) ، نااميدي ، بابام
خودم...
کل جونورا به جز مورچه!
گاهی وقتام خدا وقتی که کار بدی کرده باشم!
من از مارمولک(چندش)بدم میاد ولی ترس نه.از چاقو خردن هم میترسم و دیگه هیچی.
(۷-۱۱-۱۳۸۷ ۰۳:۳۶ عصر)Yadmin نوشته : [ -> ]سوكس (سوسك) ، نااميدي ، بابام

ببخشيد ولي بد ترين چيز براي يه پسر از سوسك ترسيدنه چون همه ي افتخار مردها و پسرها موقعي كه كم ميارن اينه كه مي گن همه ي خانوما از سوسك ميترسن ولي ما كه نمي ترسيم.......(ابروي هر چي پسره رفت38 )

دلم براي بابات خيلي سوخت.دلم مي خواد بچه ي خودت يه روز بياد بگه ازت مي ترسه......دلم خنك شه.اگه ايشون ترسناك بودن شما به جاي اين كه ساعت ها بياي پاي كامپيوتر تو اين سايت،بايد ساعت ها ازشون با كمربند كتك مي خوردي...45
اگه میگفتی از چی نمیترسی راحت تر میتونستم جواب بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
از تمام جونورا حتی مورچه!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه خورده از آینده و بقیه اش از خدا ...
بابا منظورش این نیست که از سوسک می ترسه منظورش اینه که خیلی چندشش میشه . تو حالت خوبه !!!!!
در ضمن اون ابرویی که با اینها بره همون بهتر که بره...
من نمی دونم چرا ولی از هیچی نمی ترسم(سوسک ،گودزیلا،آیدا،مرگ و...) و اینکه می گن باید از خدا بترسی نمی دونم چرا،نمی تونم از خدا بترسم آخه خیلی مهربونه....
البته ترس آنی دارم چون احساس ترس یک احساس طبیعیه و به منزله ی اخطاریه که به تو داده می شه ولی بعد تو می تونی بهش غلبه کنی..!
اندرومدا جان من حالم خوبه.ولي وقتي يه نفر تو اين تاپيك مي نويسه سوسك دقيقا يعني از سوسك مي ترسه.
(ديگه نبينم از كسي كه از سوسك مي ترسه دفاع كني.....حالا اون ابرو رو فاكتور بگيريم....)
(۷-۱۲-۱۳۸۷ ۱۲:۰۹ عصر)baran22 نوشته : [ -> ]من نمی دونم چرا ولی از هیچی نمی ترسم(سوسک ،گودزیلا،آیدا،مرگ و...) و اینکه می گن باید از خدا بترسی نمی دونم چرا،نمی تونم از خدا بترسم آخه خیلی مهربونه....
البته ترس آنی دارم چون احساس ترس یک احساس طبیعیه و به منزله ی اخطاریه که به تو داده می شه ولی بعد تو می تونی بهش غلبه کنی..!
باران بشین از همین الان دعا کن فردا یه بلایی سرت بیاد نیای مدرسه....که من نبینمت وگرنه از آیدا ترسیدن رو بهت نشون میدم.....دوستان ببخشید بقیه ی حرفا سانسور شد4566
آخه ببین بقیه چه قدر با هم خوبن....نمی ذاری دیگه....26
(۷-۱۲-۱۳۸۷ ۰۷:۲۱ عصر)aida نوشته : [ -> ]
(۷-۱۲-۱۳۸۷ ۱۲:۰۹ عصر)baran22 نوشته : [ -> ]من نمی دونم چرا ولی از هیچی نمی ترسم(سوسک ،گودزیلا،آیدا،مرگ و...) و اینکه می گن باید از خدا بترسی نمی دونم چرا،نمی تونم از خدا بترسم آخه خیلی مهربونه....
باران بشین از همین الان دعا کن فردا یه بلایی سرت بیاد نیای مدرسه....که من نبینمت وگرنه از آیدا ترسیدن رو بهت نشون میدم.....دوستان ببخشید بقیه ی حرفا سانسور شد4566
آخه ببین بقیه چه قدر با هم خوبن....نمی ذاری دیگه....26

نه بابا ما هم سانسور كرديم به خدا.همين اندرومدا رو ببين چه جوري حرف حسابي زديم بش برخورده،پاچمون رو سرويس كرده 66 ....(تازه ما دو تا خير سرمون اند رفيقيم فابريك ،يا لااقل من اين جوري فكر مي كنم.)
خلاصه............هي هي ،چي بگم خواهر .......نه روزگار وفا مي كنه نه اندرومدا نه....... 63 )
صفحات: 1 2
آدرس اصلي