«غزل مواخذه ای» در آستانه «لیلة القدر» و به انگیزه درک کرامت این شب که از هزار ماه بهتر است:
با این شتاب، میروی از خود کجا عزیز؟
غافل ز خویش، در سفر لحظه ها، عزیز
افتاده باز هم تب دنیا به جان تو
آری، شدی به بوی بلا مبتلا عزیز
می بینمت که بار دگر پرسه می زنی
در کوچه های غفلت دنیا، چرا عزیز؟
تقویم روزهای دلت پر ز خالی است
خط می کسی به زندگی لحظه ها، عزیز
روز و شبت مرور دو حرف است: آب و نان
کی می شوی ز غصه ی بودن رها، عزیز؟
دنیا تمام وقت دلت را گرفته است
دنیا گرفته از تو تمام تو را عزیز
آبی نمی دهی به دلت از زلال عشق
قلبت تَرک تَرک شده و بینوا، عزیز
خیلی بد است حال دلت در غیاب عشق
عاشق نمی شوی که بگیری شفا، عزیز
ای بی خیال! حال دلت را بیا بپرس
دستی بکش تو بر سر قلبت، بیا عزیز
یک شب تو دلشکسته بیا در حضور دوست
یک شب تو دلشکسته بگو «ربنا» عزیز
«اُدعونی اَستجب لکُم»، آری، بگو «بلی»
امشب بیا به خلوت سبز خدا، عزیز
بوی تب «اذا وَقَعَت ...» می وزد به خاک
آماده شو برای شب ابتلا، عزیز
«مَاالقارعه ...»، نوای «اذازلزلت ...» شنو
عبرت بچین ز زلزله ی این صدا، عزیز
مویت سپید گشت و دلت از گنه سیاه
از سیب سرخ توبه نخوردی چرا عزیز؟
روزی بلند می شوی از خواب و ناگهان
زُل می زند کسی به نگاه شما، عزیز
لطفاً شما...؟! منم، ملک الموت، پیک مرگ
دنیا تمام گشته، قسم بر خدا، عزیز
پرونده ی تو بسته و فرصتت تمام
لطفاً بدون عذر و بهانه، بیا عزیز
اما... ولی... به روی زمین مانده کار من...
دیگر نمانده فرصت چون و چرا، عزیز
فردا که می رود همه ی پرده ها کنار
شیطان و یا فرشته... کدامی شما، عزیز؟!
------------------------------
شاعر : رضا اسماعیلی
امشب شب 23 از ماه رمضان و شب قدره ... التماس دعا
خيلي قشنگ بود. ممنون. ميشه بپرسم از كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون پايين نوشته از كيه
ولي من قبول ندارم كه اين شب از هزار شب بهتره
اينا چرت و پرت
(۷-۳-۱۳۸۷ ۱۲:۵۶ عصر)Tiziano نوشته : [ -> ]ولي من قبول ندارم كه اين شب از هزار شب بهتره
اينا چرت و پرت
آیه ی صریح قرآنه! " لیله القدر خیر من الف شهر " از هزار ماه بهتره نه هزار شب!
اينا مثال نبايد سو استفاده شه
منظورم اين سو استفاده هاست
تازه از اين صريح قرآن من براتون 1000 تا ميارم كه عمل نمي شه
ولي من منظورم اينجا اين بود كه نبايد دلخوش اين يه شب باشيم
اگه تلويزيونو ميديديد مي فهميديد چي ميگم
منظورم ريا و... اين جور چيزاست
سوء استفاده یعنی چی؟ منظورتو نفهمیدم
ما واسه دل خودمون عبادت می کنیم....نه هیچ کس دیگه
(۷-۳-۱۳۸۷ ۱۲:۵۶ عصر)Tiziano نوشته : [ -> ]ولي من قبول ندارم كه اين شب از هزار شب بهتره
اينا چرت و پرت
من نگفتم منظوره دیگه ای دارین.نظرتون هم خیلی محترمه. اما آدما که نگفتن این شب بهتر از هزار شبه که شما اینو قبول ندارین. شما فقط می تونین اعمال آدما و اعتقاداتشون مبنی بر اینکه آمرزیده می شن و این چیزها رو قبول نداشته باشین. اما آیه قرآنو که نمی شه رد کرد. هر چند سایر عقایدتون هم جای بحث داره که نه اینجا جاشه نه فکر کنم فایده داشته باشه
من ميگم يعني چي وقتي 1000 نفر دارن دعا ميكنن پخش زنده بذارن
دعا كه اين طوري نيست
واسه چي وقتي ميري نماز اسمتو مينويسن آخر سال اردو مجاني ميبرن
هزار تا واسه چيه ديگه...
اين طوري ادما زده ميشن كار براي ريا ميشه
منظورم بازم نفهميديد؟
درسته دعا براي خود آدما اما نه دعاي همه ي آدما
شما چي دم از قرآن ميزنيد
ايه ي100 سوره نسا بخونيد
همينطور 6 مائده چه را درست عمل نميشه؟
من گفتم حرفاتونو نمی فهمم؟ در این که خیلی چیزا ریاست و نباید پخش بشه شکی نیست اما شما اول یه چیز دیگه گفته بودین که من اونو رد کردم. فقط همین.
این موضوع چه ربطی به این دو آیه داشت؟
(۷-۵-۱۳۸۷ ۰۹:۲۴ صبح)Tiziano نوشته : [ -> ]من ميگم يعني چي وقتي 1000 نفر دارن دعا ميكنن پخش زنده بذارن
دعا كه اين طوري نيست
واسه چي وقتي ميري نماز اسمتو مينويسن آخر سال اردو مجاني ميبرن
هزار تا واسه چيه ديگه...
اين طوري ادما زده ميشن كار براي ريا ميشه
منظورم بازم نفهميديد؟
درسته دعا براي خود آدما اما نه دعاي همه ي آدما
شما چي دم از قرآن ميزنيد
ايه ي100 سوره نسا بخونيد
همينطور 6 مائده چه را درست عمل نميشه؟
ببین در این که خیلی وقت ها تشویق های ما مخصوصا در مورد نماز مدرسه باعث ریا در عبادت ما می شه شکی نیست و حرفتو قبول دارم ولی...
یه چیزو دوستانه یادت باشه....
تو این دوره و زمونه به هیچ کس و هیچ چیز اهمیت نده...یعنی فقط برای خودت زندگی کن...برای خودت عبادت کن.برای خودت...من وقتی نماز مدرسه رو می رم بعدش برگه ی نمازمو می ندازم دور چون اونی که باید می دید ( خدای من ) دیده....تو نمی تونی دیگرانو عوض کنی پس به روش خودت زندگی کن
به احساسات خودت و ایمانت که شک نداری مگه نه؟
به نظرم الان امسال تيزيانو زياد شدن ... كسايي كه تا حدودي ضد مذهب شدن ... و هرروز هم بيشتر و بيشتر ميشن. الان همه فكر ميكنن همه چيز رو درباره ي اسلام مي دونن ... و يه جوري خيلي گسترده شده ... همه فكر مي كنن چون حكومت اسلاميه ؛ پس اسلام همينه ... اسلامي كه توش سركوب و ريا و تظاهر و ... ايناست ... ولي اين اسلام اسلام واقعي نيست
شب هاي قدر جزئ اعتقادات مردمه ... به نظرم خيلي دور نيست زماني كه مساجد و مراسم اسلامي ؛ تبديل به معابد بشن ......
(۷-۳-۱۳۸۷ ۱۲:۵۶ عصر)Tiziano نوشته : [ -> ]اون پايين نوشته از كيه
ولي من قبول ندارم كه اين شب از هزار شب بهتره
اينا چرت و پرت
در رابطه با اینکه تیزیانو گفته : "من قبول ندارم كه اين شب از هزار شب بهتره " »»»»»» آیه قرآن داریم : "والله اعلم بما لا تعلمون". آیا خدا بهتر می دونه شب قدر افضل از هزار ماه هست یا شما؟
بزارید مسئله براتون رو باز کنم. مثالی در این مورد هست : پدر و مادری رو فرض کنید که بچه(شیرخواره) اونا می خواد مثلا دست به کتری آبجوش بزنه. پدر و مادر نمی تونن در اون شرایط (که فهم بچه نمی رسه) به بچه شون توضیح بدن پسرم به کتری دست نزن! اگه دست بزنی دستت می سوزه و درد می گیره! ولی در اون موقع بچه رو با گفتن "جیز" و "اوف" از اون کار منع می کنن.
خدا هم به مصابه (مانند) اون پدر و مادری می مونه که می خوان بچه شون رو از کاری منع کنن و با مثال هایی(اوف و...) اونو منع می کنن. حالا خدا هم برای منع کردن ما از "غیبت کردن" مثال ملموس "خوردن گوشت مرده برادر" رو مثال می زنه تا ما رو که این جور مسائل در ذهنمون نمی گنجه از بعضی چیزها منع و به بعضی چیزها مشتاق کنه.
بعدشم اینکه قرآن(کلام خدا) می گه "شب قدر برتر از هزار ماه" یا مثلا میگه "ز.ن.ا" گناه کبیره است یا بدتر از اون "غیبت" 40 بار زشت تر از ز.ن.ا است آیا واقعا این طوری یا نه؟
در این موارد ، خداوند می خواد طوری گناه یا ثواب رو جلوه بده که حالت تنفر یا محبت رو برای متصور بکنه و به طوری اونها رو برای قابل تصور بکنه.
همونطور که خود قرآن می گه "و تو چه می دانی که شب قدر چیست؟" (سوره قدر) و یا در مورد غیبت می گه "و غیبت نکنید بعضی از شما بعضی دیگر را ..." (سوره حجرات) و ...
در تمامی آیاتی که به صورتی به گناه و ثواب تکرار شده ؛ در ادامه آیات معرفی اونا میگه "شب قدر برتر (افضل تر) از هزار ماه است. در آن(شب) به اجازه خدا ملائکه و روح فرود می آیند (بر زمین)" و یا برای غیبت می گه "آیا کسی دوست داره گوشت برادر مرده خودشو بخوره؟ البته که کراهت دارید."
همونطور که ملاحظه کردید خداوند برای اینکه این جور چیزا رو برای ملموس و قابل درک تر کنه این جور فضیلت ها بیان می کنه. در واقع این قضا و قدر خداونده که این شب رو برای ما پر ارزش قرار داده و درهای رحمتش رو برای ما باز. اما ...
اما این به ما بستگی داره که چطوری از این رحمت بی نهایتی که در این شب ها قرار داده شده استفاده کنیم.
بعدشم تیزیانو جان قبول که م.م.ل.ک.ت فقط اسمش اسلامیه ولی این چه ربطی به اسلام و قبول نداشتن عقاید صرفا چون بهشون عمل نمیشه داره!!!
می گم یه چیزی.اونی که شما گفتی 36 بار بدتره نه 40 بارD:.lol
راستی .من هر جی می خونم حرف همتون یکیه.پس دعوا سر چیه؟D:
من ضد مذهب نيستم من نمي گم همه چيز در باره ي اسلام ميدونم
من ميگم اين كارا اشتباه
يكي به من بگه چرا به اون دوتا آيه عمل نمي شه در حالي كه هيچ ابهامي درش نيست من مي خوام عمل كنم
اما ميترسم اين ترس كي تو من ايجاد كرده؟
جواب بديد ؟
يه چيز ديگم هست شما ميگيد به هيچ كس و هيچ چيز اهميت ندم اتفاقا اصلا اهميت نمي دم
همي چيز بايد آزاد باشه چرا روزه خوري شلاق داشته باشه اون فرد از خدا نمي ترسه از حكومت بايد بترسه؟
من قبلا هم گفتم نظر ديگران در مورد من هر چي باشه برام مهم نيست اما اگه اشتباه بود ميگم كه اشتباه ميكني اما هر طور دوست داري فكر كن
شما ببينيد سياه در مقابل سفيد سياه
آدمي روزه داره كه جلوش روزه خوري بشه
چه طور شما تو خيابون روزه بخوري شلاق داره اما تيم واليبال بخوره ايراد نداره(هر چند شلاق نميزنن فقط قانون و هر چند تيم واليبال مسافر محسوب ميشن)ولي براي من روزه دار چه فرقي داره يه نفر تو تلويزيون اب بخوره يا جلوم
حرف من اينه
ببخشيد يه كم قاتي پاتي حرفام
پس تیزیانو ؛ حرفت یه چیز دیگه است ... تو اون اول می گی چرا این شب بهتره ؛ ولی حالا داری می گی چرا این کار شلاق خوری داره و اون یکی نداره ...
من حرف تیزیانو رو قبول دارم ... برای منه روزه دار ؛ فرقی نداره یکی جلوی روم غذا بخوره یا تو تلویزیون ... به نظرم اینا اصلا به فکر منه روزه دار نیستن ... یعنی به فکر مردم کشورشون ... چون خیلی ها نمی تونن روزه بگیرن ؛ مانع اون ها نباید باشند ... اینا می خوان به زور یه عده مسلمون اسمی رو تحویل اجتماع بدن ...افرادی که تا یه صحنه می بینن (تو فیلم یا هر جای دیگه ) مثله گرگ می شن ...
من بعد از اون گند سردار زارع ( همین بود؟؟) و اون مسئول کمیته ی انضباطی دانشگاه زنجان ؛ اصلا بهشون اعتماد ندارم ... تمام طرح ها و لوایحشون برای بقیه است ... بقیه ای بجز خودشون ...
فساد اخلاقی و مالی و سیاسی و ... دارن ؛ بعد می خوان به زور به ملت فالب کنن ... نه نمی شه ... دیگه حرفشون خریدار نداره که هیچ ؛ بلکه بعضی ها اونو قوانین اسلامی می فهمن ... و اسلام گریزی و این جور چیزا پیش می یاد ...