سایت انجمن دانش آموزی سمپاد

نسخه‌ي كامل: طنز جدید مهران مدیری کلید می خورد
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
مهران مدیری پروژه جدید خود را كه در قالب طنز ساخته خواهد شد روز شنبه كلید می زند.
به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فارس؛ مدیری تصویربرداری كار جدید خود را روز شنبه در لوكیشنی واقع در تهران آغاز می كند.

این مجموعه در قالب سی دی یا دی وی دی روانه بازار خواهد شد و بازیگرانی چون سیامك انصاری، محمدرضا هدایتی، نصرالله رادش، سحرجعفری جوزانی، شقایق دهقان، نادر سلیمانی در آن حضور خواهند داشت.

داستان های این مجموعه جدیدكه هنوز نامی برای آن مشخص نشده است در قالب طنز و به سرپرستی "پیمان قاسم خانی " توسط محراب قاسم خانی، امیر مهدی ژوله و خشایار الوند نوشته شده اند.

داستان های این مجموعه در قالبی متفاوت و نو نوشته شده كه هیچ شباهتی به سایر آثار مدیری ندارد.

مدیری پیش از این مجموعه گنج مظفر را در قالب لوح فشرده ساخته كه هنوز روانه بازار نشده است.

مجموعه "گنج مظفر" با حضور بازیگرانی چون مهران مدیری، محمدرضا هدایتی، هادی كاظمی، نادر سلیمانی، سحر جعفری جوزانی، شقایق دهقان و نصرالله رادش ساخته شده است.

اتفاقات گنج مظفر كه مدیری آن را به دور از شتابزدگی كارهای روتین ساخته است درباره گنجی است كه خاندان مظفر در پی كشف آن هستند.

منبع: http://www.irinn.ir
تلویزیونم قراره نشونش بده؟؟؟؟؟؟؟؟*
هنوز هيچي معلوم نيست.
هنوز هیچی فقط کلید میخوره d
ببین کی برای پخش آماده شه؟
احتمالا یه 1 سالی طول میکشه!!!
ولی نه مهران مدیری کارگردان خوبیه.به نظر من که بهترین کارگردان طنز ایرانه.
منم موافقم مهران مدیری بهترینه توی طنز
به نظر من خيلي فوق العادس موضوع طنز هاش هميشه جديد هست(مثل بعضي از كارگردان ها نيست كه همش يه موضوع رو دنبال كنه)تو ثانيه به ثانيشم نكته ي اجتماعي داره (مخصوصا طنز برره)
نمي دونم پست من كجا رفت
اين فيلم سه هزار سال ديگه در سياره ي مريخ رو نشون مي ده.
پارسال قولشو پيمان قاسم خاني داد.
اره ولی میگن احتمال داره مثل همون گنج مظفر باشه
من که از باغ مظفر خوشم نیومد
نه نه
گنج مظفر تموم شد رفت
E.H.A نوشته :احتمالا یه 1 سالی طول میکشه!!!
ولی نه مهران مدیری کارگردان خوبیه.به نظر من که بهترین کارگردان طنز ایرانه.
اوهوم،ولی یکی از بهترین هاست!
گنج مظفر یا باغ مظفر؟
خود مديري رو گفت
صفحات: 1 2
آدرس اصلي