سایت انجمن دانش آموزی سمپاد

نسخه‌ي كامل: بچه ي مريخي
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
نام فيلم:بچه ي مريخي
ژانر:كمدي درام
بازيگران:
جان كازاك(ديويد گردون)-آماندا پيت(هارلي دوست ديويد)- بابي كولمن(دنيس)-خوان كازاك(ليز گردون)
كارگردان:منو ميخس
موزيك:آرون زيگمن
داستانoqويد يه نويسنده است كه به خاطر تنهايي تصميم به قبول سرپرستي يه فرزند مي كند اما به دليل مجرد بودن با مشكلاتي مواجه ميشود كه البته با پشت سر گذاشتن چند فيلتر موسسه صلا حيت ديويد را براي اين كار تاييد مي كند و او سرپرستس دنيس را به عهده مي گيرد .
دنيس كودكي گوشه گير و زود رنج است كه تصور مي كند از مريخ بر روي زمين براي انجام ما موريتي آمده است.
بچه هاي ديگر را تهديد به پودر كردن مي كند ، بر عكس سوار تاب مي شود و...
چند باري موسسه به خاطر مواردي چون اخراج دنيس از مدرسه و... قصد گرفتن دنيس از ديويد را دارد كه با جلساتي كه با هم بر گزار مي كنند از اين كار منصرف مي شوند آخرين بار وقتي دكتر برگ از دنيس پرسيد كه از ديويد چه چيزي ياد گرفته دنيس گفت:
ياد گرفتم كه هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقته هيچ وقت نا اميد نشم.(با خنده)
تقريبا چند ماهي با ديويد زندگي كرد و مي گفت ديگه ما موريتش تموم شده هر شب به آسمون نگاه مي كرد و منتظر بود كه از مريخ بيان دنبالش يه روز ديويد براي شركت در يه جلسه به خارج از شهر رفت و اونو پيش خواهرش گذاشت شب وقتي اومد با چهره ي پريشان خواهرش و پليس جلو خونه ي اونا مواجه شد دنيس رفته بود و پليسا پيداش نكرده بودن ديويد گفت مي دونم كجاست سريع خودشو به رصد خونه ي شهر رسوند دنيس اون با لاش منتظر صفينه بود ديويد رفت بالا يه كم با دنيس صحبت كرد دنيس نور هلي كوپترو نور صفينه تصور مي كرد اما ديويد بهش گفت اين فقط نور چراغ هلي كوپتره ديويد از دنيس پرسيد ميدونم من زياد با تو خوش رفتار نبودم اما باور كن از هر آدم ديگه اي بيشتر دوست داشتم حتي از ليز مي فهمي چي ميگم دنيس با گريه گفت ولي تو به من ياد دادي كه هيچ وقته هيچ وقته...نا اميد نشم و رفت تو بغل ديويد
قضيه اين بود كه پدر مادر دنيس اونو تو پارك رها كرده بودن اون براي خودش اينئطور اين قضيه رو حل كرده بود كه تصور كنه از مريخ اومده
آخرش خيلي قشنگ تموم مي شه در حالي كه هر دو گريه مي كنن:
دنيس:به نظر تو چرا آدما بهترين كسشونو ول مي كنن ديگم بهش سر نمي زنن
ديويد: چون اونا احمقي بيش نيستند مطمئن باش من هيچ وقت احمق نيستم نبودم و نمي شم دنيس
خيلي فيلم با حاليه
مرسی*خیلی فیلم قشنگیه* کسی نمی دونه کی نشونش می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟*
مگه قراره نشونش بدن عمرا اگه تلویزیون نشون بده
واقعا دم همتون گرم.چقدر همكاري كردين.يه سوال الان اين فيلم معرفي شد بعدش مي خواين چي كار كنيم تو تاپيك همه بيايم بگيم مرسي واقعا فيلم قشنگي بود يا نهاياتا يه بچه ي فعال دو تانقد راجع بهش بنويسه.
خوب من اون تاپيك معرفي فيلمو واسه همين زدم ديگه.اينجا تالار معرفي فيلم يا تالار سينما؟؟يعني تنها وجهي كه سينما به اين بزرگي داره معرفي فيلمه كه همه تاپيكاي تالار شده همين!!يه تاپيك بايد جاي بحث داشته باشه اخه
چرا نشون میده سال 1400 d
يه بار از تلوزيون پخش شده دوستان از شبكه دو همين امسال!
آره يه بار پخش شده از ايرانيا بعيد نيست يه 200 بار ديگه جا داره
ببخشيد با شما هستم خانم سوم خيلي گير نديد ما بچه ها رو با فيلما آشنا مي كنيم بعد خودشون هر كدوم خواستن مي بينن
مثلا من از پيانيست خوشم اومد مي گيرم مي بينم همين
گير نديد بد تر ميشه
ممنون
مگه من ميگم فيلمي رو كه من معرفي مي كنم ببينن من ميگم براي هر فيلم يه تاپيك نزنيم چون تعداد تاپيكا بي خودي زياد ميشه و اونوقت اين تاپيكا چون پست نمي خوره مي مونه صفحه ي آخر ديده نميشه.اگه همه توي يه تاپيك باشه كسي كه مي خواد با چند تا فيلم آشنا بشه مجبور نيست كل تالارو زير و رو كنه. تازه اگه خودتون هم يه تاپيك معرفي فيلم بزنين من هم توش فعاليت مي كنم و اصلا مي گم يمين مال منو ببنده اگر مشكلتون اينه كه استارتر اون تاپيك منم.چون مسلما حق با شماست و شما قديمي ترين.
ممنون
ببخشيد من كي همچين حرفي زدم مگه من حسودم
اگه يه نفر بخواد براي 100 پستي كه به يه موضوع خورده دنبال يكيش بگرده ميميره اما اين طوري ليستو ميبينه راحت
من حسود نيستم
من حسود نيستم
من نگفتم كه چون استارتو شما زديد نارا حتم
ضمنا بازم ميگم من حسود نيستم خوشمم نمياد كسي به من توهين كنه
ببخشید کع یه دفعه نشونش دادههههههههههههههه*
نشون داد ولی چیزی ازش نمونده بود
آدرس اصلي