۵-۲۶-۱۳۸۷, ۰۳:۳۰ عصر
بچه ها تا حالا به یه چیزی دقت کردین ؟!
بعضی از پستا مثلا !!
در تاپیک : سیستم cooling جدید ابداعی خودم (چجوره؟؟؟)
در تاپیک : نجیب زادگان عجیب
در تاپیک : تصویری از کنکور دختران و پسران 87(جون من مقایسه کنید
و ......... که حوصله نداشتم برم دنبالشون !!
باعث میشن بحث به انحراف کشیده بشه که همه پیشنهاد میدن که از نظر خصوصی استفاده کنیم ولی هیچکسم استف نمیزنه !! ( حتی ادمین سایت ) !!
من میگم به نظرم اگه جریمه ای واسه اینکارا درنظر گرفته شه خیلی کمک میکنه که صحیح اداره شه انجمن !!
البته نظر شخصی بود !! شاید همه با این نظر من مخالف باشن !!
بعضی از پستا مثلا !!
در تاپیک : سیستم cooling جدید ابداعی خودم (چجوره؟؟؟)
MOBINA-FIRE نوشته :خیلی زحمت کشیدی!
بزار من بگم من یه سیدی بازی خریده بودم که 10 نوع بازی توش بود بعد هر بازی را میتونستی 60 دقیقه بازی کنی!بعدش باید19 یورو پرداخت میکردی که بتونی ادامه بدی!ولی من کاری کردم که تا هروقت دوست داری بازی می کنی!!!
در تاپیک : نجیب زادگان عجیب
Saket نوشته :Hossein.M نوشته :mot.moh نوشته :منم به این باند پیوستم ! نام کاربریم mot.moh هستش اما اصلا خوشم نمیاد به چنین نام هایی معرفی شم ! اسمم محمد مطهری هستش. هرکسی میدونه چجوری میشه کاری کرد که اسم خودم به جای mot.moh نشون داده بشه لطفا بگه !
http://sampadia.ir
واست تو پیغام خصوصی میفرستم
راستی کی عضو شدی ؟؟؟
یه چیز مهم (تبلیغ نکن)
راستم نتبلیغ !!
نودتس خیلی بهتره !!![]()
یا می خوای تبلیغ کنی بنویس
sampadia.com
Yadmin نوشته :mot.moh نوشته :فکر کنم اون روزا تو مسافرت بودی. در ضمن فهمیدم اون چیزی که من میخوام توی این سیستم نمیشه ! فراموش کن.اتفاقا مي شه
راستی گزارش سفرت رو بنویس. جالب خواهد بود.
از اين به بعد با يوزر محمد مطهری لاگين كن.
در تاپیک : تصویری از کنکور دختران و پسران 87(جون من مقایسه کنید
khab.gard نوشته :خوب همیشه دخترها نسبت به پسرها برترند.اون یه دونه پسرم از ترس کسی که کنارشه مجبوره به برگه نگاه کنه . هیچ وقت به پسرها شک نکنید!!!!!
و ......... که حوصله نداشتم برم دنبالشون !!
باعث میشن بحث به انحراف کشیده بشه که همه پیشنهاد میدن که از نظر خصوصی استفاده کنیم ولی هیچکسم استف نمیزنه !! ( حتی ادمین سایت ) !!
من میگم به نظرم اگه جریمه ای واسه اینکارا درنظر گرفته شه خیلی کمک میکنه که صحیح اداره شه انجمن !!
البته نظر شخصی بود !! شاید همه با این نظر من مخالف باشن !!