سایت انجمن دانش آموزی سمپاد

نسخه‌ي كامل: یه چیزی که هزار بار تو تاپیکا گفته شده ولی خود ادمین هم انجام نمیده
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3
بچه ها تا حالا به یه چیزی دقت کردین ؟!
بعضی از پستا مثلا !!

در تاپیک : سیستم cooling جدید ابداعی خودم (چجوره؟؟؟)
MOBINA-FIRE نوشته :خیلی زحمت کشیدی!
بزار من بگم من یه سیدی بازی خریده بودم که 10 نوع بازی توش بود بعد هر بازی را میتونستی 60 دقیقه بازی کنی!بعدش باید19 یورو پرداخت میکردی که بتونی ادامه بدی!ولی من کاری کردم که تا هروقت دوست داری بازی می کنی!!!

در تاپیک : نجیب زادگان عجیب
Saket نوشته :
Hossein.M نوشته :
mot.moh نوشته :منم به این باند پیوستم ! نام کاربریم mot.moh هستش اما اصلا خوشم نمیاد به چنین نام هایی معرفی شم ! اسمم محمد مطهری هستش. هرکسی میدونه چجوری میشه کاری کرد که اسم خودم به جای mot.moh نشون داده بشه لطفا بگه !
http://sampadia.ir

واست تو پیغام خصوصی میفرستم
راستی کی عضو شدی ؟؟؟

یه چیز مهم (تبلیغ نکن)

راستم نتبلیغ !!
نودتس خیلی بهتره !! d
یا می خوای تبلیغ کنی بنویس
sampadia.com

Yadmin نوشته :
mot.moh نوشته :فکر کنم اون روزا تو مسافرت بودی. در ضمن فهمیدم اون چیزی که من میخوام توی این سیستم نمیشه ! فراموش کن.
راستی گزارش سفرت رو بنویس. جالب خواهد بود.
اتفاقا مي شه
از اين به بعد با يوزر محمد مطهری لاگين كن.

در تاپیک : تصویری از کنکور دختران و پسران 87(جون من مقایسه کنید
khab.gard نوشته :خوب همیشه دخترها نسبت به پسرها برترند.اون یه دونه پسرم از ترس کسی که کنارشه مجبوره به برگه نگاه کنه . هیچ وقت به پسرها شک نکنید!!!!!

و ......... که حوصله نداشتم برم دنبالشون !!

باعث میشن بحث به انحراف کشیده بشه که همه پیشنهاد میدن که از نظر خصوصی استفاده کنیم ولی هیچکسم استف نمیزنه !! ( حتی ادمین سایت ) !!

من میگم به نظرم اگه جریمه ای واسه اینکارا درنظر گرفته شه خیلی کمک میکنه که صحیح اداره شه انجمن !!
البته نظر شخصی بود !! شاید همه با این نظر من مخالف باشن !! 79
من هم عذرخواهي كردم هم دليل اينكه از اين سيستم استفاده نكردم رو نوشتم
چون كاربري كه يوزرش عوض شه ديگه نمي تونه لاگين كنه كه بتونه پيغام خصوصيشو بخونه
ولي در كل درسته

من پيشنهاد مي كنم براي جلوگيري از اينگونه انحرافا وقتي به يه تاپيك رسيديد بدون خوندن هيچ نظري به پست اول جواب بديد.
يه پلاگين هم بود واسه اينكه پست اول تو تمام صفحات ديده شه
باور كنيد مشكل داره با فارسي
چند بار سعي كردم نصبش كنم
اما موفق نشدم.
بچه ها تا اعضا كمن و بقيه با اينجا آشنا نشدن بايد يك فكر اساسي بكنيم چون ابرومون در خطره!!!
ببينيد توي هر فاروم يه سري قانون خاص هست ولي يه سري قانونم هست كه مختص فاروم خاصي نيست و همه اون ها رو رعايت مي كنن
مثلا منحرف نكردن تاپيك!
يكي ديگش زدن شكلك خالي هستش و بعديشم مثلا اينكه با توجه به اينكه آخر هر پست امكان تشكر از پست وجود داره ديگه يه پست جدا گونه زده نشه.كه ماشالا اين آخري توي اين سايت به وفور يافت ميشه يكي يه چيزي ميگه بقيه هي ميگن مرسي ممنون حالت خوبه آره تو چه طوريو... هي چي ديگه تاپيسك منحرف شد رفت.
من جاي ادمين بودم حتما:
1-پستاي اضافه رو بي رحمانه(!!)پاك مي كردم.
2-تاپيكهايي رو كه موضوع يكسان دارن ادغام ميكردم.
3-پست زدن توي تاپيكهايي رو كه خيلي وقته توش پستي زده نشده_مثلا يه بحثي تموم شده بعد از يه سال طرف دوباره مياد شروش ميكنه)ممنوع مي كردم
لطفا شما هم نظراتونو بگيد تا باهم يه فكري به حال سايت بكنيم.
Yadmin نوشته :من هم عذرخواهي كردم هم دليل اينكه از اين سيستم استفاده نكردم رو نوشتم
چون كاربري كه يوزرش عوض شه ديگه نمي تونه لاگين كنه كه بتونه پيغام خصوصيشو بخونه
ولي در كل درسته

من پيشنهاد مي كنم براي جلوگيري از اينگونه انحرافا وقتي به يه تاپيك رسيديد بدون خوندن هيچ نظري به پست اول جواب بديد.
يه پلاگين هم بود واسه اينكه پست اول تو تمام صفحات ديده شه
باور كنيد مشكل داره با فارسي
چند بار سعي كردم نصبش كنم
اما موفق نشدم.
فكر ميكنم بزرگترين مشكل اينه كه هيچ كدوم از تالارا مدير ندارن.اول بايد براي تالارا مدير انتخاب بشه بعدشم شلوغ شه يه كم_من خودم كل كرجو مي ريزم اينجا به زودي_بهتره زودتر واسه تالارا مدير انتخاب شه
فکر کنم یه زمانی داشتن !!
من که نظرم همون جریمه هستش !!
حالا نه جریمه سنگین مثه بن کردن !!
بالاخره میشه یکم توانایی هاشو واسه یکی دو روز کم کرد !!
من مي گم كسايي كه رعايت مي كنن رو تشويق كنيم.
نه من مخالفم!(با ساكت)
چون الان همه دارن اين كارو ميكنن اول بايد يه سري قانون واسه سايت بزاريم آخه شما حتي اگه بري تو سايتاي غير اخلاقي هم فاروماشون قانون داره!!!!!
بعد اگه كسي رعايت نكرد اول تذكر بعد جريمه.
در ضمن مي تونيم تالار مديران و تالار پيشكسوتان درست كنيم كه در اين موردا تصميم بگيريم_چه بچه ي خوبيم من ميگم تالار پيشكسوتان درست كنيد كه خودم نمي تونيم برم توش_
ما حتي توي يك فاروم تالار دخترا و تالار پسرا هم درست كرده بوديم كه مسائل خيلي خيلي خصوصي مطرح مي شد توش و مشكلي هم پيش نمي يومد.حتي توي تالار مديرا بچه ها شماره ها شونم گذاشته بودن.البته اينايي رو كه مي گم فقط يه عده ي خاص مي بينن ها مثلا تالار دخترا رو پسرا نمي تونن ببين و برعكس.
من موافقم هم با یمین هم با خط سوم !!
آره این بهتره !!
یه اساس نامه باید تهیه بشه !!
هرچند یکی داریم ولی باید کاملش کنیم !!
ولی خب یه چیزی هم هست !!
کاربرای این انجمن خیلی از جریمه میترسن !!
در حالی که واسشون مهم نیست تشویق شن یا نشن ( همه نه البته !! بعضیا )
نه اصلا مسئله اينا نيست از نظر من، مسئله اينه كه تذكري داده نشده كه بخوان بهش عمل كنن چون از دار دنيا فقط يه ادمين داريم.الان كه يمين آن هستش بياد يه سري پستا رو حذف كنه يكسري تاپيك و ادغام كنه(ته همه اينا يه لطفا بزاريد!)بعدش اگر كسي رعايت نكرد يه پي ام بده كه مثلا اسمش بشه تذكر.جريمه خيلي نتايج بدي داره ما يه بار يكي رو اخراج كرديم تا سال بعدش شده بود پيرن عثمان دوستاش كه شماها ديكتاتورين حالا طرف كلي فحش بدبيراه گفته بودا!!
اگه بچه ها بدونن ببخشيد ببخشيد ولي مريض كه نيستن عمل نكنن.
با اخراج كه شديدا مخالفم
اصلا دوست نداريم كسي از بينمون بره

در مورد اين كار هم حرف شما متين
اما به شرطي كه دوستان قبول زحمت كنن و يه عده ناظم شن
خدايش دو نفري نمي شه كاري كرد.
منم نگفتم اخراج !!
من یه پیشنهاد دیگم دارم !!
یه مدت این کاری که خانوم خط سوم میگه انجام بده یه مدتی هم جریمه !! یا هر پیشنهاد دیگه !
بعدش ببین کدوم یکی بهتر بود همونو جزء قانون سایت کن !!
ناظم يعني چي؟
ببين من يه مدت "گفتمان" مي رفتم _يه مدت يعني 3-4 سال.اونجا هر تالار مدير داشت و مديرا اختيار تام داشتن كه پستاي تالارو پاك كنن يا از اين چيزا يه سري سوپر مد هم بودن كه مي تونستن توي هر تالاري مديريت كنن و البته پي ام ها رم بخونن.
به نظرم الگوي بي عيبي مياد حالا ميگين ناظم چيه؟
ناظم همون مدير انجمنه كه از مدير كل سطحش پايين تره
صفحات: 1 2 3
آدرس اصلي