سایت انجمن دانش آموزی سمپاد

نسخه‌ي كامل: معرفي فيلم
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
بچه هاي گل سلام!
راستش وضع اين تالار خيلي وحشتناكه مدير هم نداره اگه كمك كنيد باهم يه تالار سينماي پر محتوا بسازيم.
اولين قدمشم اينه كه براي معرفي هر فيلم يه تاپيك نزنيم.
پس لطف مي كنيد از اين به بعد اگه مي خوايد فيلمي رو معرفي كنيد اينجا باشه نه جاي ديگه!
با توجه به اينكه من تازه واردي بيش نيستم حتما لطف بزرگي خواهيد كرد اگر همكاري كنيد
واقعا عاليه
برای شروع من یه فیلم معرفی کردم::D

[تصوير: 2h6xfld.jpg]

نام فیلم :کار ازموده
ژانر :درام . معمایی . سیاسی
بازیگران :ال پاچینو . کالین فارل . چارلیز ترون
داستان در مورد فردی است (کالین فارل) که تلاش میکند واردسازمان سیا شود . همراه او اشخاص دیگری هم همین قصد را دارند از جمله یک زن (چارلیز ترون) . انها برای قبولی در سیا باید امتحاناتی را پشت سر بگذارند . این امتحانات توسط یک افسر ارشد سازمان (ال پاچینو) گرفته میشود. در خلال این امتحانات اتفاقاتی میافتد که جریان فیلم را پیچیده وهیجانی میکند.
تشکّر*
اين پستو به خاطره پستاي من زديد
فقط من عاشق جان كازاكم فيلم هاي اونو ميزارم
[/quote]نه خوشم اومد بچه هاي پايه اي هستيد.
نمي دونم تا چه حد فيلم باز هستيد يعني اينكه شاهكاراي سينما را تا چه حد ديديد من قصد دارم فيلم هاي خيلي شاخص رو معرفي بكنم.اگه ديدشون يا خيلي تابلو هستن بگيد (چون من با تصور اينكه سمپادي ها اصلا فيلم نيم بينند_مثل مدرسه ي خودمون_پست مي زنم)

بدون شك يكي از محبوب ترين ضد قهرمان هاي تاريخ سينما تراويس بيكل است، يك راننده تاكسي.
مردي تنها كه شب ها خوابش نمي برد و تنها به همين خاطر رانندگي را براي پر كردن شب هايش انتخاب مي كند. او آروزي زندگي در يك مدينه ي فاضله را دارد اما چيزي كه شب ها در شهرش مي بيند بيشتر شبيه يك فاضلاب است: فاحشه ها همجنس گرايان و... .فرايند متنفر شدن او از شهر قبل از شروع فيلم شكل گرفته (شايد اگر شما هم سانس 2-4 را براي سينما رفتن انتخاب كنيد با او هم عقيده شويد)و در فيلم ما پس از آشنايي با تراويس با تعليق هاي رواني او همراه مي شويم_بخشي كه ا ز لحاظ ساختار سينمايي بي نظير است_و در نهايت او متقاعد مي شود كه خودش بايد براي پاك كردن شهرش از فساد دست به كار شود و ديگران "هيچ غطي نمي كنند".
فيلم به بهترين شكل تنهايي را به تصوير كشيده و اصل همين تنهايي است.فيلمنامه ي آن نيز جز معدود فيلم نامه هاي ترجه شده ايست_از نظر من_ كه مي توان به آن به عنوان يك اثر مستقل نگاه كرد.«راننده تاكسي» نمايش يك كودتا و انقلاب يك نفره است، انقلابي كه رهبرش وجدان، كاتاليزورش جامعه و انجام دهنده‌اش غريزه است. اين فيلم نمايشگر فريادي است بي‌صدا. آنچه تنها گوش آنهايي را كر مي‌كند كه مي خواهند كر بشوند. بازي دنيرو در اين فيلم به ياد ماندني است و دكوپاژ اسكورسيزي نيز بي نقص است. اين فيلم رو اگر بار اول به اتمام برسونيد بارها و بارها خواهيد ديد
پ.ن:يكي به من ياد بده چه طوري عكس بزارم چرا اين درج تصوير كار نمي كنه؟
شناسنامه فيلم:
کارگردان مارتین اسکورسیزی
تهیه‌کننده جولیا فیلیپس
مایکل فیلیپس
نویسنده پل شرادر
بازیگران رابرت دنیرو
جودی فاستر
هاروی کایتل
سیبل شپرد
پیتر بویل
آلبرت بروکس

موسیقی برنارد هرمن
فیلمبرداری مایکل چاپمن
تدوین تام رالف
ملوین شاپیرو
توزیع‌کننده کلمبیا پیکچرز
اکران ۸ فوریه، ۱۹۷۶
مدت ۱۱۳ دقیقه
زبان انگلیسی
بودجه ۱٫۳ میلیون دلار
برنده 18 جايزه و نامزد 4 اسكار
اگر مي خواهيد يك دل سير گريه كنيد حتما پيانيست را ببينيد.
فيلم زندگي واقعي يك پيانست لهستاني را به تصوير مي كشد پيانيستي كه به طرز معجزه آسايي از كمپ هاي مرگ نازي ها نجات پيدا مي كند.قصه قصه ي جنگ است و اشپيلمن پينانيست تنها به خاطر پيانيست بودنش است كه تا اخر به اين كه روزي اوضاع مرتب خواهد شد ايمان دارد.در واقع فيلم در كنار به تصوير كشيدن فجايع جنگ_كه در از هم پاشيدن خانواده ي اشپيلمن نمايان مي شود_به برخورد يك هنرمند با جنگ و توابع آن مي پردازد.پولانسكي در اين فيلم همچون آثار قبلي‌اش روابط شخصي آدمها، دلبستگيها، دغدغه‌ها و رويكردهاي انساني آدمهاي فيلمش را مورد توجه قرار مي‌دهد. او هنر را مي‌ستايد و به شكلي استعاري جاودانگي هنر را فرياد مي‌زند. پيانيست حكايت تنهايي و اميد است. داستان تلاش سرسختانه انسان براي زنده ماندن و باقي بودن. اين مهم در نيمه دوم فيلم كاملاً مشهود است. پيانيست از دو جنبه درخور توجه است، يكي اهميت به انسان و دوم ارزش براي هنر. همين است كه پيانيست را ماندگار مي‌كند؛ دقيقاً همچون آثار به جا مانده از يك هنرمند متعهد برودي براي بازي در اين فيلم در عرض 6 هفته 15 كيلو وزن كم كرد و بسياري از دوستانش را از دست داد اين فيلم برنده ي 3 اسكار شده براي كارگرداني فيلمنامه و بازيگر نقش اول مرد.
شناسنامه ي فيلم:
کارگردان رومن پولانسکی
تهیه‌کننده آلبرت س. رودی
نویسنده ولادیسلاو اشپیلمن (کتاب)
رونالد هاروود (فیلمنامه)
بازیگران آدرین برودی
توماس کرشمان
فرنک فینالی
مورین لیپمن
امیلیا فاکس

يك ديالوگ بيادماندني از فيلم:
اشپيلمن: (هراسان به سربازان روسي) شليك نكنيد!‌ من لهستاني‌ام! آلماني نيستم!

افسر روس: پس چرا اون پالتوي مسخره رو پوشيدي؟

اشپيلمن: سردم بود!

موسیقی ووچیچ کیلار
فیلمبرداری پاول ادلمن
تدوین Hervé de Luze
انتشار ۴ دسامبر، ۲۰۰۲ (آمریکا)
مدت ۱۵۰ دقیقه
زبان انگلیسی، آلمانی، روسی
چون الان خيلي همه استقبال كرديد من با اميدواري(و البته پررويي)تمام ادامه مي دم.فيلمي كه معرفي مي كنم چند ماهي به كلوپا اومده و از اون دسته فيلماي خوبيه كه به زودي ديگه گير نمي آد پس حتما اونو بخريد.
طبل بزرگ زير پاي چپ:
فيلم از صداي يك انفجار آغاز مي شود و پس از آن يك بركه آّب را مي بينيم نمادي از نابودي و نمادي از زيستن در كنار هم."طبل بزرگ..."جز معدود فيلم هايي است كه بدون توجه به مقدس بودن دفاع به ماهيت جنگ و به پوچي رسيدن آدم هاي جنگ مي پردازد.
بركه آب ميان دو جبهه نيروهاي عراقي و ايراني واقع شده كه در واقع نشان ميدهد آن ها براي رسيدن به زندگي(كه بركه نشانه ي آن است)بايد يكديگر را از بين ببرند.
فيلم فيلم ديالوگ است و روايتي ساده دارد :تلاش براي زنده ماندن اما در آخر....حيف مي دونم نديدين وگرنه يه نقدر حسابي براش داشتم حتما. براي ما كه فكر مي كنيم دفاعمون حتما مقدسه به جاي ديدن اخراجي ها _كه مجموعه ي اس ام اس هاي 2 سال اخير را فيلم كرده_ديدن اين فيلم واجب است.
شناسنامه ي فيلم:
كارگردان :
كاظم معصومي
نويسنده :
داريوش مختاري
كاظم معصومي
مسعود صباح
طراح صحنه و لباس: عظيم محمدي
چهره پرداز : مهران روحاني
صدابردار: محمدرضا يوسفي
موسيقي: مجيد انتظامي
مدير فيلمبرداري: علي لقماني