اینقدر دارایی و قرض داشت که قاطی شد
میشه یک کم باز باز کنیش؟
خیلی سخته واستون ترجمش ؟؟؟
دارایی = عدد مثبت
قرض = عدد منفی
خوب اینم ترجمش:
مفهوم عدد های منفی بوسیله هندی ها پدید آمد آنها عدد منفی را ، یعنی عددی که کمتر از صفر بود «وام یا قرض» و مقدار مثبت را «دارایی» می نامیدند. ریاضیدانان اروپایی اغلب به جواب منفی بی توجه بودند و اهمیت نمی دادند و آنها را جواب های دروغ و بی معنا می دانستند. aیکی از بزرگترین ریاضیدانان هند در کتاب خود به این صورت می نویسید: مجموع دو عدد مثبت، عدد مثبت و مجموع دو عدد منفی ، عدد منفی است. مجموع عدد مثبت و عدد منفی، تفاضل آن و اگر برابر باشند، صفر است. مجموع صفر و عدد مثبت، عدد مثبت و مجموع صفر و عدد منفی، است. حاصل ضرب دو عدد مثبت، یا دو عدد منفی برابر است با عدد مثبت و …. نتیجة ضرب عدد مثبت در عدد منفی عبارت از زیان در تقسیم هم همین نتیجه به دست می آید پس می گوید: وقتی کوچکترین را از بزرگتر کم کنیم از عدد مثبت، عدد مثبت به دست می آید و از عدد منفی، عدد منفی ولی اگر بزرگ را از کوچک کم کنیم از عدد مثبت به عدد منفی و از عدد منفی به عدد مثبت می رسیم.
وقتی عدد مثبت را از صفر کم کنیم عدد منفی و وقتی عدد منفی را از صفر کم کنیم عدد مثبت به دست می آید.
Amin نوشته :وقتی دارایی را از صفر کم کنیم قرض و وقتی قرض را از صفر کم کنیم دارایی به دست می آید.
مرسی ، جالب بود!
این قسمت آخر و نفهمیدم فقط

sarsar_27 نوشته :Amin نوشته :وقتی دارایی را از صفر کم کنیم قرض و وقتی قرض را از صفر کم کنیم دارایی به دست می آید.
مرسی ، جالب بود!
دارایی = عدد مثبت
قرض = عدد منفی
عدد منفی = عدد مثبت - 0
عدد مثبت = عدد مثبت + 0 = (عددمثبت-) - 0 = عدد منفی - 0
متوجه شدین ؟
nell نوشته :فک کنم فهمیدم
sarsar_27 نوشته :Amin نوشته :وقتی دارایی را از صفر کم کنیم قرض و وقتی قرض را از صفر کم کنیم دارایی به دست می آید.
مرسی ، جالب بود!
ماشا الله ...
یعنی یه تبدیل وام و قرض به عدد مثبت و منفی اینقدر کمک کرد !!!
نمیدونستم میتونم اینقدر مفید باشم !!!

Amin نوشته :sarsar_27 نوشته :Amin نوشته :وقتی دارایی را از صفر کم کنیم قرض و وقتی قرض را از صفر کم کنیم دارایی به دست می آید.
مرسی ، جالب بود!
دارایی = عدد مثبت
قرض = عدد منفی
عدد منفی = عدد مثبت - 0
عدد مثبت = عدد مثبت + 0 = (عددمثبت-) - 0 = عدد منفی - 0
متوجه شدین ؟
بله! مرسی !
سریع خوندم آخرش گیج شدم!
بهتر بود من ریاضی و می افتادم!!!

Hossein.M نوشته :nell نوشته :فک کنم فهمیدم
مرسی ، جالب بود!
ماشا الله ...
یعنی یه تبدیل وام و قرض به عدد مثبت و منفی اینقدر کمک کرد !!!
نمیدونستم میتونم اینقدر مفید باشم !!! 
من فقط نوشته ی اصلی و خوندم!
تبدیل ساده ای یه، مشکل من با ریاضی ندونستنمه!!